Технопрод
Офіційні поставки штучних оболонок NALO в Україну
для клієнтів особистий кабінет
зателефонуйте нам
+38 044 227 18 27
+38 067 623 21 18
+38 096 163 08 06

Нало Топ (Nalo Top)


Є в наявності
замовити
Опис товару
Нало Топ - бар'єрна термоусадкова фіброузна оболонка, що має природний матовий вигляд.

Нало Топ – незамінна упаковка для виробництва варених ковбасних виробів, що володіє винятковими бар`єрними характеристиками:

  • бар`єр для водяної пари
  • бар`єр для запахів
  • кисневий бар`єр

Потрійний бар`єр сприяє збереженню ваги, смакових якостей, свіжості, зменшує ймовірність підтікання і значно збільшує термін зберігання готових ковбасних виробів.

Область застосування

Для виробництва всіх видів варених ковбасних виробів, що не піддаються процесу копчення.

Переваги оболонок Нало Топ

  • Широка кольорова гама
  • Відмінна міцність дозволяє максимально наповнювати оболонку, внаслідок чого виключається
  • зморшкуватість і утворення бульйонних підтікань
  • Бар`єр для водяної пари дозволяє зберігати свіжість продукту тривалий час без втрати маси
  • Кисневий бар`єр виключає згубний вплив процесу окислення і знебарвлення продукту
  • Бар`єр для запахів забезпечує інтенсивний і чистий природний смак ковбасних виробів
  • Висока стабільність діаметра оболонки забезпечує відмінний зовнішній вигляд ковбас
  • Матова поверхня оболонки дозволяє готовому продукту мати натуральний вигляд

Форми поставки

  • рулони по 400-500 метрів на картонній котушці;
  • гофровані гусениці з довжиною оболонки від 20 до 35 м;
  • нарізані відрізки з петлями;
  • доступні калібри від 40 мм до 120 мм.
Замочування Проводиться у воді з температурою 35°С протягом 30 хвилин. Гофровану або марковану оболонку необхідно замочувати не менше 45 хвилин.
Наповнення

Здійснюється суворо до рекомендованих діаметрів наповнення. Наприклад, для оболонки з вихідним діаметром 60 мм рекомендований діаметр набивання (РДН) становить 62-65 мм; для вихідного діаметру 75 мм РДН становить 77-81 мм. Перенаповнення більше за значення РДН призводить до розрив оболонки при розрізанні!
Не штрихувати! З огляду на практично повну газо- і вологонепроникність оболонок Нало Топ рекомендується при фаршескладанні скоротити закладку вологи на 5-10% (у порівнянні з оболонками з білкозину). При тривалому (понад 40 хвилин) осаді перед термообробкою бажане короткочасне душування.

Кліпсування Фіброузні оболонки можна кліпсувати металевими кліпсами або в’язати вручну. При кліпсуванні рекомендується враховувати відповідність розміру кліпси діаметру оболонки
Термообробка

1. Вологий підігрів
а) температура камери +40°С, вологість = 80% до t° всередині батона +23°С
б) t° камери +65°С, вологість = 90% до t° всередині батона +47°С
2. Варка
а) температура камери 80-82°С, вологість = 100% до t° всередині батона 72-73°С
Протягом всього процесу термообробки поверхня батону обов’язкого повинна бути вологою!

Охолодження Відразу ж після закінчення варіння необхідне душування до досягнення температури всередині батону 40°-45°С. Швидке охолодження допомагає зменшити бактеріологічний ризик і продовжити терміни зберігання готових ковбасних виробів
Маркування На оболонку можна наносити друк флексографічним способом до 6 кольорів.
Умови зберігання

Оболонки повинні зберігатися в сухих приміщеннях з плюсовою температурою. За цих умов збереження якості оболонки гарантується до трьох років.

Флексографічний друк

На оболонку Нало Топ можна наносити друк до 6 кольорів з обох боків. Крім того, пропонуємо більше 270 привабливих стандартних дизайнів Нало Топ, а також можливість індивідуальних композицій у відповідності з персональними побажаннями клієнтів.

Кольорова гама

Nalo Top colour range

Наша продукція