Warning: Undefined array key "razmer" in /home/u5283562/technoprod.com.ua/modules/optimization.php on line 87
Нало Колор (Nalo Color) по цене - 0 грн. в Киеве, Украине | ()
Технопрод
Офіційні поставки штучних оболонок NALO в Україну
для клієнтів особистий кабінет
зателефонуйте нам
+38 044 227 18 27
+38 067 623 21 18
+38 067 547 89 79

Нало Колор (Nalo Color)


Є в наявності
замовити
Опис товару
Нало Колор – функціональні фіброузні оболонки, які в процесі термообробки передають колір з внутрішньої сторони фиброуза на м'ясний продукт.

УНІКАЛЬНИЙ ПРОДУКТ НА РИНКУ УКРАЇНИ - ФІБРОУЗНІ ОБОЛОНКИ З ЕФЕКТОМ ПЕРЕДАВАННЯ КОЛЬОРУ, СМАКУ ТА АРОМАТУ

Область застосування

  • Для виробництва варених шинок з свинячого і пташиного м'яса, а також для варених ковбас.
  • Переваги оболонок НалоКолор:
  • кольорове просочення оболонки надає продукту природний відтінок при збереженні його високої якості
  • скорочується час технологічного процесу виробництва
  • незмінна стабільність калібру
  • можливість використання при виробництві пресованих виробів будь-якої форми.

Форми поставки

  • гофровані гусениці
  • можливі діаметри 80-165 мм
  • можливі 5 кольорів

Типи оболонок НалоКолор

Оболонки Нало Колор в залежності від перенесення кольорів:

  • Тип СВ 1 - відтінок, який вказує на легкий і м'який смак
  • Тип СВ 3 - відтінок, що надає краям продукту злегка підсмажений вигляд
  • Тип СВ 5 - відтінок, що надає краям злегка копчений вигляд
  • Тип СВ 7 - насичений коричневий відтінок, що надає краям сильно копчений вигляд

Рекомендації щодо застосування

До початку використання ковбасну оболонку НалоКолор потрібно зберігати в закритому пакеті без доступу вологи.

Замочування Не замочувати! 
Наповнення Гусеницю відкрити, розтиснувши кольоровий зажим з одного боку. Набивати щільно без повітряних кишень до рекомендованого діаметру наповнення.
Кліпсування Накласти кліпсу за допомогою кліпсатора, стежити за правильним діаметром цівки. Розмір цівки повинен бути трохи меншим  за внутрішній діаметр отвору в оболонці.
 Термообробка 

При варінні ковбаса повинна лежати.
Рекомендована програма термообробки: приблизно 1/3 процесу на початку повинна проходити в сухих умовах (відносна вологість повітря 0%).

Маркування Ковбаси після варіння охолоджують як зазвичай душуванням до необхідної температури всередині батону (<25°С). Можливе використання економного режиму – інтервальна обробка водою, що підвищує   ефективність процесу за рахунок економії води. Після охолодження оброблені м’ясні вироби повинні бути негайно перенесені в холодильну камеру.
Умови зберігання Зберігати Нано Колор в оригінальній упаковці в прохолодному і сухому приміщенні, берегти від холоду. Не допускати впливу температур нижче 0°С.

Рекомендована програма термообробки

  Час, хвилин Температура, °С Відносна вологість повітря, % Внутрішня температура, °С
1/3 програми термообробки 90 80-82 0  -
2/3 програми термообробки близько 210  - 45-50 70-72

Умови зберігання

Увага! Для запобігання передчасного псування оболонки наполегливо рекомендуємо дотримуватись наступних умов зберігання:

  • Зберігати в оригінальній упаковці в сухому прохолодному місці при температурі не нижче 0°С.
  • Після розкриття картонної упаковки герметичність порушується! Щоб запобігти псуванню та висиханню оболонки, слід забезпечити герметичне пакування залишку невикористаної оболонки з упаковки.
  • Мінімізація взаємодії гофрованої оболонки з оточуючим середовищем – запорука збереження якості оболонки.
  • При дотриманні цих умов строк зберігання гарантується протягом 3-х місяців.
Наша продукція