Технопрод
Офіційні поставки штучних оболонок NALO в Україну
для клієнтів особистий кабінет
зателефонуйте нам
+38 044 227 18 27
+38 067 623 21 18
+38 096 163 08 06

Нало Ферм Кранц (Nalo Ferm Kranz)


Є в наявності
замовити
Опис товару
Нало Ферм Кранц - кільцева поліамідна оболонка для виробництва сирокопчених, сиров'ялених та напів копчених виробів.

Характеристика та галузь призначення

Нало Ферм Кранц – проникна для газів та пари кільцева ластикова оболонка, модифікована природними компонентами, що імітує целюлозну оболонку.

Оболонка застосовується для виробництва сирокопчених, а також  варено-копчених, напівкопчених и варених ковбас.

Переваги оболонки

  • Час дозрівання  сирокопчених ковбас дорівнює часу дозрівання як в фіброузних, так і в колагенових оболонках

  • Відсутність цвілі при використанні для сирокопчених ковбас,

  • Завдяки бар'єрним властивостям до кисню виключаємо процесс окислення жирів, зберігаються запах і смак компонентів диму і спецій

  • Оптимальна проникність водяної пари практично зводить до нуля ризик виникнення гарту в процесі дозрівання

  • Висока механічна міцність, добра здатність до кліпсування

  • Легкість нанесення маркування та гофрування

Форма поставки, маркування та гофрування

Нало Ферм Кранц (кільцевий тип) – від 30 до 58 мм.

Оболонки поставляються в рулонах і у вигляді гофрованих гільз (гусениць).

Маркування оболонки відбувається флексографічним способом. Фарби, що застосовуються для маркування оболонки, стійкі до кип'ятіння, жиру і механічних пошкоджень. 

Умови зберігання

Оболонку Нало Ферм Кранц зберігають в оригінальній заводській упаковці при температурі не нижче 0°С і відносній вологості навколишнього середовища не вище 70%. При дотриманні вищезазначених умов гарантований термін зберігання ковбасних оболонок не менше 36 місяців.

При поставці оболонок в гофрованому вигляді, термін зберігання ковбасних оболонок 2 місяці.

Кольорова гама

Nalo Ferm

 

Nalo Ferm N EP

 

Наша продукція