Фіброузні оболонки виробляються компанією Kalle з 1938 року.
Ці оболонки являють собою спеціальний пресований папір, який просочується регенерованою целюлозою для додання їй особливої міцності.
Фіброузні оболонки Нало Фазер чудово піддаються копченню і мають високу проникність для ароматичних речовин диму, що дозволяє досягти бажаного аромату і кольору при копченні. Вони витримують високі температурні режими, мають стандартні діаметри і широку кольорову гаму,
добре кліпсуються і маркуються.
Для всіх видів ковбасних виробів.
Замочування | Фіброуз замочується у воді температурою 25°С-30°С не менше 30 хвилин |
Наповнення | Наповнення оболонки Нало Фазер здійснюється з 10%-15%-ним перенаповненням. Допускається штрихування |
Кліпсування | Фіброузні оболонки можна кліпсувати металевими кліпсами або в’язати вручну. При кліпсуванні рекомендується враховувати відповідність розміру кліпси діаметру оболонки |
Термообробка | Стандартна з дотриманням технології ковбасного виробництва |
Маркування | Аналогічно будь-яким віскозно-армованим целюлозним ковбасним оболонкам |
Умови зберігання | Фіброузні оболонки зберігають в сухому, прохолодному місці в оригінальній упаковці при температурі не нижче 0°С і вологості навколишнього середовища не вище 70% |
Оболонка Нало Фазер має 8 основних кольорів. На оболонку може бути нанесений малюнок у вигляді сітки, бджолиних сот, імітація синюги та ін.