Для всіх видів варених ковбас, шинок, сирів, які не потребують копчення, але мають тривалий термін зберігання.
Багатошарова поліамідна оболонка з орієнтованого поліаміду і поліалефіну.
Від 20 до 150 мм (номінальний калібр дорівнює калібру наповнення).
Представлена у відповідних кольорових каталогах або в Інтернеті на сайті www.kalle.de
Рулони, гофровані гільзи, відрізки, у яких однин кінець закліпсований.
На матеріалі Нало Бар можливе нанесення двостороннього флексографічного друку до 8 та більше кольорів.
Зберігати завжди в оригінальній упаковці у прохолодному, сухому приміщенні. Не допускати зберігання при низькій чи мінусовій температурі. При дотриманні цих умов термін зберігання оболонки гарантується до 36 місяців. Зволожені гофровані гільзи зберігаються до 6 місяців.
Нало Бар відповідає вимогам параграфів 30, 31 Німецького законодавства про продукти харчування, вживання та кормах (LFGB), німецьким правилам сировинних товарів та рекомендаціям державного інституту по оцінці ризику (BfR), 3 статті Європейських правил 1935/2004/EG, Європейської директиві 2002/72/Eg, а також положенням харчових продуктів та медикаментів (FDA), які застосовуються в USA.
Підготовка та замочування
- 30 хвилин для рулонного матеріалу
- 60 хвилин для гофрованого матеріалу (чим більше стиснуто матеріалу на гільзі, тим довше час замочування)
- 60 хвилин для матеріалу з нанесеним друком
(Час замочування є рекомендованим)
Наповнення та кліпсація
Термообробка
Охолодження
Зворотне стискання при 80ºС / 15 хвилин (середній показник) |
У довжину: 9% |
Температура використання |
Від -40ºС до температури стерилізації |
Проникність водяних парів при 23ºС, 85% відносної вологості, відповідно до DIN 53122, частина 1 |
5 г/м²·d |
Проникність повітряних парів О₂, при 23ºС, 53% відносної вологості, відповідно до DIN 53380, частина 3 |
11 см³/м²·d·бар |
*Результати на базі дослідження безбарвних оболонок. Вказані цифри відповідають актуальним розробкам продукту