Технопрод
Офіційні поставки штучних оболонок NALO в Україну
для клієнтів особистий кабінет
зателефонуйте нам
+38 044 227 18 27
+38 067 623 21 18
+38 096 163 08 06

Нало Форм (NaloForm)


Є в наявності
замовити
Опис товару
Нало Форм - багатошарова еластична поліамідна оболонка – ідеальна для ковбас циліндричної форми, які наповнені фаршем, що розширюється під час варіння.

Застосування

Для всіх видів варених ковбас і м’яких сирів, які не потребують копчення.
Для продуктів, які мають тривалий термін зберігання без використання ще однієї упаковки.

Переваги продукту

  • Висока еластичність та дуже гарна механічна міцність
  • Висока розтяжність при варінні, ідеально підходить для експандуючого фаршу
  • Висока здатність до зворотного стиснення, за рахунок чого відсутня можливість зморшок, стабільність калібрів
  • Високі паро-водо-газонепроникні бар’єри забезпечують відсутність втрати ваги у результаті тривалого зберігання
  • Ексцелентні повітряні бар’єри забезпечують несприйнятливість до бактерій
  • Тривалий термін зберігання без використання ще однієї упаковки

Склад матеріалу

Багатошарова поліамідна оболонка з орієнтованого поліаміду і поліалефіну.

Спектр калібрів

Від 32 до 105 мм (номінальний калібр дорівнює калібру наповнення).

Кольорова гама

Представлена у відповідних каталогах або в Інтернеті на сайті www.kalle.de/farbfaecher

форми ПОСТАВКИ

Рулони, гофровані гільзи, відрізки, у яких однин кінець закліпсований.

Друк

Можливість нанесення двостороннього флексографічного друку до 8 та більше кольорів.

Зберігання

Зберігати завжди в оригінальній упаковці у прохолодному, сухому приміщенні. Не допускати зберігання при низькій чи мінусовій температурі. При дотриманні цих умов термін зберігання оболонки гарантується до 36 місяців. Зволожені гофровані гільзи зберігаються до 6 місяців.

Відповідність вимогам харчового законодавства

Нало Форм відповідає вимогам параграфів 30, 31 Німецького законодавства про продукти харчування, вживання та кормах (LFGB), німецьким правилам сировинних товарів та рекомендаціям державного інституту по оцінці ризику (BfR), 3 статті Європейських правил 1935/2004/EG, Європейської директиві 2002/72/Eg, а також положенням харчових продуктів та медикаментів (FDA), які застосовуються в USA.

Рекомендації по застосуванню

Підготовка та замочування

  • До використання матеріал зберігати в упакованому вигляді
  • Час замочування залежить від ковертинга матеріалу:

          -  30 хвилин для рулонного матеріалу
          -  60 хвилин для гофрованого матеріалу (чим більше стиснуто матеріалу на гільзі, тим довше час замочування)
          -  60 хвилин для матеріалу з нанесеним друком (Час замочування є рекомендованим)

  • Температура води для замочування 20ºС – 40ºС. Оптимальна температура +28ºС. Оболонка повинна бути повністю занурена у воду.
  • Уникайте занадто холодне чи занадто гаряче замочування, а також занадто тривали чи занадто коротке: все це може привести до зміни властивостей оболонки.
  • Використовуйте для замочування тільки свіжу питну воду.

Наповнення та кліпсація

  • Якщо матеріал гофрований, то гусеницю відкриваємо зі сторони кольорової кліпси і наповнюємо до діаметру наповнення: номінальний калібр дорівнює калібру наповнення.
  • Перенаповнення чи не повне наповнення може призводити до розривів чи зморшок.
  • Кліпсація звичайна, можлива за допомогою бідь-якого кліпсатора чи іншого традиційного способу перев’язування.
  • Слідкуйте за правильним вибором розміру кліпси і за гарним станом пристрою для кліпсації.
  • Оптимальність калібру наповнення залежить від вибору правильного розміру цівки. Розмір цівки повинен бути лише трохи меншим за діаметр оболонки.

Термообробка

  • У залежності від ваги варити ковбаси до необхідної температури всередині батону можна в горизонтальному чи підвішеному стані.

Охолодження

  • Після варіння ковбаси звичайно охолоджують до необхідної температури всередині батону. Ризики розриву відсутні, навіть якщо охолодження відбувається не шляхом душування.
  • Під час охолодження уникати протягів.

Технічні дані*

Зворотне стискання при 80ºС / 15 хвилин

(середній показник)

У довжину: 14%
У поперек: 12%

Температура використання

Від -40ºС до

температури стерилізації

Проникність водяних парів при 23ºС,

85% відносної вологості,

відповідно до DIN 53122, частина 1

5 г/м²·d

Проникність повітряних парів О₂,

при 23ºС, 53% відносної вологості,

відповідно до DIN 53380, частина 3

11 см³/м²·d·бар

 *Результати на базі дослідження безбарвних оболонок. Вказані цифри відповідають актуальним розробкам продукту

Наша продукція