Нало Ферм – проникна для газів та пари пластикова оболонка, модифікована природними компонентами, що імітує целюлозну оболонку.
Оболонка застосовується для виробництва сирокопчених, а також варено-копчених, напівкопчених и варених ковбас.
Час дозрівання сирокопчених ковбас дорівнює часу дозрівання як в фіброузних, так і в колагенових оболонках
Відсутність цвілі при використанні для сирокопчених ковбас,
Завдяки бар'єрним властивостям до кисню виключаємо процесс окислення жирів, зберігаються запах і смак компонентів диму і спецій
Оптимальна проникність водяної пари практично зводить до нуля ризик виникнення гарту в процесі дозрівання
Висока механічна міцність, добра здатність до кліпсування
Легкість нанесення маркування та гофрування
Оболонка Нало Ферм випускається калібрів від 30 до 100 мм,
Нало Ферм Кранц (кільцевий тип) – від 30 до 58 мм
Оболонки поставляються в рулонах і у вигляді гофрованих гільз (гусениць).
Маркування оболонки відбувається флексографічним способом. Фарби, що застосовуються для маркування оболонки, стійкі до кип'ятіння, жиру і механічних пошкоджень.
Оболонку Нало Ферм зберігають в оригінальній заводській упаковці при температурі не нижче 0°С і відносній вологості навколишнього середовища не вище 70%. При дотриманні вищезазначених умов гарантований термін зберігання ковбасних оболонок не менше 36 місяців.
При поставці оболонок в гофрованому вигляді, термін зберігання ковбасних оболонок 2 місяці.