Целюлозні ковбасні оболонки від компанії Kalle - це безшовні проникні оболонки з глянсовою або матовою поверхнею, виготовлені з натуральної сировини.
Оболонки "Нало" виготовляються з целюлози, отриманої з деревини. Цей матеріал обробляють певним чином для створення віскози. Інноваційний прорив "Калле", досягнутий у 1929 році, полягав у тому, щоб пропустити рідку віскозу через кільцеву насадку і таким чином створити безшовну трубку. Сама назва продукту, Nalo, є скороченням німецького слова “nahtlos”, що означає безшовний.
І віскоза, і папір виготовляються з поновлюваних природних матеріалів. Тому целюлозні оболонки Nalo є популярним вибором серед еко-свідомих клієнтів і споживачів.
Особливі властивості целюлозних оболонок з успіхом застосовуються у виробництві вареної і копченої м'ясної продукції.
Окремо слід відзначити виняткову здатність целюлозних ковбасних оболонок Nalo до усадки і непроникність для жирів. Всі види цих оболонок прекрасно кліпсуються на будь-якому обладнанні.
Целюлозні ковбасні оболонки Nalo володіють вибірковою проникністю: вони дозволяють аромату диму проникати всередину продукту, але при цьому залишаються непроникними для жирів.
Целюлозні оболонки Nalo випускаються в декількох формах:
Лінійка чистих віскозних оболонок Kalle особливо популярна серед традиційних виробників ковбасних виробів завдяки своїй чудовій прозорості та проникності диму. Целюлозні оболонки "Нало" ідеально підходять для сирих і варених ковбас, а також для варених шинок і плавлених сирів.
Саме целюлозні оболонки "Нало" доступні в будь-якому мислимому варіанті: у формі кільця, міхурів або циліндру, і в широкому діапазоні кольорових тонів. До речі, компанія Kalle - єдиний у світі виробник целюлозних кільцевих оболонок.